+36 (30) 145 5889

HungarianHungarian
Csak nálunk!

Sárvár - Eladó Ház

Alapterület
94 m2
Irányár
90.150.000 Ft
Hirdetés azonosító
882354

2024-ES, DUPLAKOMFORT, MINŐSÉGI CSALÁDI HÁZ

Leírás

Megvételre kínálok Vas vármegye, Sárváron a Fenyőliget Lakóparkban egy új építésű, DUPLAKOMFORTOS, HŐSZIVATTYÚS, PADLÓFŰTÉSES br. 94,88nm-es Nappali+3 szobás családi téglaházat 13,77nm-es fedett terasszal, 2 kocsibeállóval, 250nm-es kerttel.

Ingatlan-video: https://youtu.be/o-LUzeBoXZg?si=k_FE9vQiTxxG2Yux

Weinerberger Mesterház oklevéllel rendelkező, minőségi, biztonságos otthon‼️

A hirdetésben szereplő "A" épület, egy 6 családi házból álló lakóparki projekt első épülete, mely teljesen szerkezetkész állapotban áll, így a hideg-,melegburkolat, szaniterek, beltéri nyílászárók választhatók, valamint a jelenlegi állapotában még a vevő igényeinek megfelelően alakítható, a telek besorolását tekintve falusias lakóterületi övezet.

Az ingatlan elosztása:
Földszint: Előtér, Amerikai konyha-nappali, 1 szoba, 1 fürdőszoba, 1 WC-helyiség, 1 háztartási helyiség, 13,77nm-es fedett terasz
Emelet: 2 szoba, 1 fürdőszoba-WC-helyiség, 1 háztartási helyiség, 3nm-es erkély

A minőségi anyagokból készült épület fűtését és meleg vizét HŐSZIVATTYÚ biztosítja PADLÓFŰTÉSES hőleadással a földszinten, valamint az emeleten is.
2db klíma kiállás megtalálható, igény szerint hűtő-fűtő klíma berendezés beszerelésre kerül.

A műanyag nyílászárók 3 rétegű hőszigetelésűek, az ingatlan külső hőszigetelése 15cm-es, Porotherm 30 N+F falazóblokk téglafalazat. A földszinti padlórétegben 12 cm lépésálló hőszigeteléssel (Austrotherm AT-N100), a magastetőnél a szarufa között és alatt 25 cm Rockwool Airrock LD ásványgyapot hőszigetelés készült, a tetőfedés weinerberger antracit kerámia cserép.

Parkolás az elektromos kapuval ellátott, 2db kocsibeállón megoldott, mely a vételár részét képezi, valamint a látványtervben bemutatott kert rendezése, és a kerítés is, ezáltal a vevő az előzetesen egyeztetett igények és módosítások után, egy valóban minőségi, minősített és prémium otthont kap. A fedett kocsibeálló kialakítása opcionális.

Az ingatlanhoz tartozik egy 250nm-es saját tulajdonú kert.

Kérésre műszaki tartalmat küldök.

A Fenyőliget Lakópark egy friss projekt, mely minőségi alapanyagokból készülő 6db ingatlannak ad helyet Sárváron, ebből a hirdetésben olvasható "A" épület szerkezetkész állapotban van, a "B" jelű épület fogadó szintig készült el, előértékesítése elkezdődött.
A Fenyőliget Lakópark családi házai előzetes egyeztetés során megvásárolhatók és saját igény szerint megépíttethetők a kivitelező által.
A környék csendes és nyugodt, barátságos szomszédsággal, elhelyezkedését tekintve tökéletes választás lehet azoknak, akik nem szeretnének a belváros forgatagában élni, de mégis ezt a környéket szerették meg. Sárvár folyamatosan fejlődő és sokak által kedvelt város, megannyi pihenési lehetőséggel, Gyógy-, és Wellnessfürdővel, remek éttermekkel.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok