+36 (30) 145 5889

HungarianHungarian

Kiszsidány - Eladó Ház

Alapterület
75 m2
Irányár
30.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
56741

KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZ, 170NM-ES TELEK

Leírás

Eladásra kínálok Vas vármegye, határhoz közeli részén Kiszsidányban, egy 75nm-es amerikai konyha-nappali+2 szobás könnyűszerkezetes családi házat, 170nm-es telekkel.

Az AA energetikai besorolású ingatlan teljes körűen felújított, melyet új víz- és villanyvezeték, új gázrendszer, minőségi burkolat, külső és belső nyílászáró, gázkazán, fűtőtest, tetőszerkezet, 15cm vastag külső hőszigetelés, jellemzi.
A családi ház melegéről és meleg vízéről BOSCH kondenzációs gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadással.

A ház mellé kialakítható egy terasz is, melyet az ár ugyan nem tartalmaz, viszont kérésre a tulajdonos kivitelezi.

A 170nm-es telek leginkább azoknak való, akik családi házra vágynak, de az életkörülményei nem engedik meg, hogy nagyobb kertet gondozzanak (vagy nem is áll szándékukban), de mégis kiülnének, sütögetnének, élveznék a családi ház által nyújtott szabadságot, illetve a hangulatát élvezné a patak mellett.

Közvetlen a ház előtt 2 autó is kényelmesen parkolhat.

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

A Kőszegtől 10km-re elhelyezkedő natúrparki településről, Kiszsidányról érdemes tudni, hogy csendes, békés, kultúrált falu, folyamatos fejlesztéseken esik át. Kőszeg és Csepreg között található, de Bük, Szombathely is könnyen megközelíthető, rengeteg kirándulási lehetőség a környéken, mint például az Írottkő Natúrpark, Vigitz Forrás, a Rododendon kert.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok